Win een Poker Vakantie naar St. Maarten

st maarten poker toernooi


Van 25 november t/m 2 december vindt op het eiland St. Maarten de Everest Poker vakantie plaats waarbij de winnaar een bedrag van €200.000 kan winnen. Jij kunt erbij zijn door te kwalificeren bij Everest Poker.

Elke dag vinden er kwalificatietoernooien plaats voor de wekelijkse Finale voor een ticket twv. €2000 naar de St. Maarten poker vakantie. Deze wekelijkse finale vindt plaats op elke maandag om 19:00 GMT. Je kunt direct de buy-in van €200 betalen of dus via de dagelijkse kwalificatietoernooien een plaats winnen.

Als je een vakantie ticket wint dan ontvang je het volgende:
- €2000 buy-in voor het toernooi op St. Maarten
- 7 nachten in het Sonesta Maho Beach Resort twv. €1400
- €3000 cash voor het bekostigen van de vlucht en zakgeld

Op het St. Maarten evenement mag je met een vriend of vriendin lekker een week genieten van een vakantie betaald door Everest Poker en meedoen met de grote finale waar je dus €200.000 kunt winnen. Daarnaast bezoek je exclusieve feestjes en mooie excursies op het eiland.

Ga nu naar Everest Poker om mee te doen en een reis te winnen naar St. Maarten waar je dus kans maakt op de hoofdprijs van €200.000.Gokwereld Disclaimer:

Gokwereld is niet verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de organisaties op deze site en eventuele schade kan niet op Gokwereld verhaald worden. Mocht je problemen ondervinden met de goksites op Gokwereld zul je jouw klacht(en) moeten indienen bij de betreffende website. Natuurlijk zijn we altijd bereid om je te helpen en kun je altijd contact met ons opnemen!